Hotel los Españoles Plus




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
40 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Jakuzi, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Costanera Merkezi - 0,5 km / 0,3 mi
Gran Torre Costanera - 0,5 km / 0,3 mi
Sculpture Park - 0,7 km / 0,5 mi
Apoquindo - 1 km / 0,6 mi
Santiago Teleferiği: Oasis İstasyonu - 1,1 km / 0,7 mi
Tobalaba Şehir Pazarı - 1,1 km / 0,7 mi
Vivo Panorámico Alışveriş Merkezi - 1,2 km / 0,8 mi
Peru Meydanı - 1,3 km / 0,8 mi
Indisa Hastanesi - 1,4 km / 0,9 mi
Bicentennial Parkı - 1,6 km / 1 mi
Santiago Teleferiği: Tupahue İstasyonu - 2 km / 1,2 mi
Los Leones Golf Club - 2 km / 1,3 mi
Providencia Belediye Pazarı - 2,3 km / 1,4 mi
Casacostanera Alışveriş Merkezi - 2,3 km / 1,4 mi
Sernatur - 2,3 km / 1,5 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel los Españoles Plus Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) - 24,4 km / 15,2 mi mesafede
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Los Hidalgos restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Costanera Merkezi yakınında
Hotel los Españoles Plus konaklamanızda Santiago (Providencia) bölgesinde, Costanera Merkezi ve Parque Arauco Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Patio Bellavista ile 3,7 km (2,3 mil) ve Santa Lucia Tepesi ile 4,9 km (3,1 mil) mesafede.