- Ana Sayfa
- Cervia Otelleri
- Hotel Losanna


Hotel Losanna
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Eylül döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.80 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Odada kablosuz internet ücreti: günlük 0.50 EUR (fiyatlar değişebilir).
- İlave yatak ücreti: gecelik 25 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve d
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretli kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.
Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Çam Ormanları - 0,7 km / 0,4 mi
Piazza Garibaldi - 2,1 km / 1,3 mi
Cervia Belediye Binası - 2,1 km / 1,3 mi
Santa Maria Assunta Katedrali - 2,1 km / 1,3 mi
Tuz Müzesi - 2,2 km / 1,4 mi
Salina di Cervia Ziyaretçi Merkezi - 2,8 km / 1,8 mi
Cervia Doğa Parkı - 3,5 km / 2,2 mi
Pineta di Cervia - Milano Marittima - 3,5 km / 2,2 mi
Papeete Plajı - 3,7 km / 2,3 mi
Minigolf Centrale - 3,7 km / 2,3 mi
Sala Giochi Hippy - 3,8 km / 2,3 mi
Parco della Salina di Cervia - 3,8 km / 2,4 mi
Circolo Tennis Cervia - 4,2 km / 2,6 mi
Adriatic Golf Club Cervia golf kulübü - 4,3 km / 2,7 mi
CerviAvventura Adventure Park - 4,5 km / 2,8 mi
En yakın havaalanları:
Forlì Uluslararası Havalimanı (FRL) - 30,8 km / 19,1 mi
Rimini (RMI-Federico Fellini Uluslararası) - 40,8 km / 25,4 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Restaurant Hotel Losanna misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Piazza Garibaldi yakınında
Cervia bölgesindeki Hotel Losanna konaklamanızda, Pineta di Cervia - Milano Marittima ve Eurocamp ile 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Mirabilandia ile 9,1 mi (14,6 km) ve Çam Ormanları ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.