Hotel Merino




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Les Abelletes Gölü Patikası - 0,1 km / 0,1 mi
Pas de la Casa Resort - 0,1 km / 0,1 mi
Katalan Pireneleri Bölgesel Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
TSF4 Solana Kayak Teleferiği - 0,3 km / 0,2 mi
TSF2 Coll Blanc Kayak Teleferiği - 0,3 km / 0,2 mi
TSF2 Coll Dels Isards Kayak Teleferiği - 0,8 km / 0,5 mi
Bony d Envalira Via Ferrata - 0,8 km / 0,5 mi
TSF4 Costa Rodona Kayak Teleferiği - 1,1 km / 0,7 mi
TSD4 Pas De La Casa Kayak Teleferiği - 2,4 km / 1,5 mi
TSD6 Font Negre Kayak Teleferiği - 2,5 km / 1,5 mi
Pic Blanc Kayak Teleferiği - 2,9 km / 1,8 mi
Grau Roig Kayak Merkezi - 3,5 km / 2,2 mi
Bosc - 7 km / 4,4 mi
TSD 4 Cubil Kayak Teleferiği - 7,3 km / 4,5 mi
TSD Coma Blanca Kayak Teleferiği - 7,4 km / 4,6 mi
En yakın havaalanları:
La Seu d Urgell (LEU) - 53,4 km / 33,2 mi
Blagnac Havalimanı (TLS) - 167,8 km / 104,3 mi
Barselona Uluslararası Havalimanı (BCN) - 194,9 km / 121,1 mi
Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur.
Misafirlere yemek servisi için La Tasca ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Yakınında TSF4 Solana Kayak Teleferiği bulunur
Pas de la Casa şehrindeki Hotel Merino konaklamanızda Les Abelletes Gölü Patikası ve Pas de la Casa Resort sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu kayak otel Caldea Kaplıcaları ile 16,6 mi (26,6 km) ve Pyrénées Andorra Alışveriş Merkezi ile 17 mi (27,4 km) mesafede.