Hotel Millanderhof




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
26 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Dolomit - 0,1 km / 0,1 mi
Isarco Vadisi - 0,1 km / 0,1 mi
Bressanone Katedrali - 1,5 km / 1 mi
Bressanone Noel Pazarı - 1,5 km / 1 mi
Hofburg Brixen Diocesano Müzesi - 1,6 km / 1 mi
Forum Brixen Kültür Merkezi - 1,8 km / 1,1 mi
Acquarena - 1,9 km / 1,2 mi
Bressanone Hastanesi - 2,8 km / 1,7 mi
Plose Teleferiği - 3,4 km / 2,1 mi
Plose Teleferiği / Cabinovia Plose - 3,4 km / 2,1 mi
Plose Kayak Merkezi - 3,4 km / 2,1 mi
Neustift Manastırı - 4,7 km / 2,9 mi
Pusteria Vadisi - 9,4 km / 5,8 mi
Fortezza Hisarı - 10,1 km / 6,3 mi
Gitschberg Jochtal Kayak Alanı - 11,8 km / 7,3 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Millanderhof Bolzano (BZO) - 48,7 km / 30,3 mi mesafede
Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odaları vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.
Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır. LOCALIZE
Yakınında Plose Teleferiği / Cabinovia Plose bulunur
Bressanone şehrindeki Hotel Millanderhof konaklamanızda kayak teleferiklerinin yakınında, Isarco Vadisi sadece birkaç adım ötenizde, Bressanone Noel Pazarı ise araçla 4 dakika mesafede olacak. Bu kayak otel Neustift Manastırı ile 4,9 km (3 mi) ve Plose Teleferiği / Cabinovia Plose ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede.