- Ana Sayfa
- Oaxaca Otelleri
- Hotel Misión Oaxaca


Hotel Misión Oaxaca
Oda Seçenekleri

- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 300 MXN.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara verg
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Yarıyıl tatili sırasında bu otele giriş yapacak misafirler en az 19 yaşında olmalıdır
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
154 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Amigos del Sol - 0,9 km / 0,5 mi
Yedi Bölge Çeşmesi - 1,9 km / 1,2 mi
Plaza Parque - 2,3 km / 1,4 mi
Plaza Mazari - 2,3 km / 1,5 mi
Calle Camino al Chilar Patika Başlangıcı - 2,4 km / 1,5 mi
Loma del Pelado Patika Başlangıcı - 2,4 km / 1,5 mi
Comunal Parkı - 2,8 km / 1,7 mi
Santa Catalina Eski Manastırı - 3,2 km / 2 mi
Oaxaca Kültür Enstitüsü - 3,2 km / 2 mi
El Llano Parkı - 3,4 km / 2,1 mi
Estadio Eduardo Vasconcelos - 3,4 km / 2,1 mi
San Matías Jalatlaco Tapınağı - 3,4 km / 2,1 mi
Andador de Macedonia Alcala - 3,5 km / 2,2 mi
Benito Juarez Ulusal Parkı - 3,7 km / 2,3 mi
Juarez Evi Müzesi - 3,8 km / 2,4 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Misión Oaxaca Oaxaca Uluslararası Havaalanı (OAX) - 12,1 km / 7,5 mi mesafede
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Restaurante del Pueblito yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Oaxaca (San Felipe del Agua) içinde
Oaxaca (San Felipe del Agua) bölgesindeki Hotel Misión Oaxaca misafirlere Auditorio Guelaguetza ve Oaxaca Etnobotanik Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Santo Domingo de Guzmán Kilisesi ile 5,1 km (3,1 mil) ve Oaxaca Tekstil Müzesi ile 5,4 km (3,3 mil) mesafede.