Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Post Kappl Genel 1
Hotel Post Kappl Genel 2
Hotel Post Kappl Genel 3

Hotel Post Kappl

Kappl / Avusturya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)11.30-21.30
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 5.00 EUR. Bu vergi 15 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 100.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhi

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve çekyat rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Resepsiyon her gün 8 - 21.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 10 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Misafirler giriş sırasında negatif PCR COVID-19 testi sonucu veya COVID-19 aşılarının tamamlandığına dair bir belge sunmalıdır. Negatif COVID-19 testi sonucu gereksinimi 12 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve testin giriş işlemlerinden en fazla 72 saat önce yapılmış olması gerekmektedir. COVID-19 aşısı kaydı gereksinimi 12 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve misafirlerin aşılarının giriş işlemlerinden en az 14 gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Aziz Antonius un Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Dias Teleferiği - 0,6 km / 0,4 mi
Mardina Kayak Teleferiği - 3,3 km / 2 mi
Alblitt Kayak Teleferiği - 3,3 km / 2,1 mi
Alblittbahn - 3,3 km / 2,1 mi
Gongall Kayak Teleferiği - 3,3 km / 2,1 mi
Güneşli Dağ Parkı - 3,5 km / 2,2 mi
See Kayak Merkezi - 8 km / 5 mi
Medrigjoch Kayak Teleferiği - 8 km / 5 mi
Alblittkopf Teleferiği - 8,9 km / 5,5 mi
Pardatschgrat Kayak Teleferiği - 9,9 km / 6,2 mi
High-Bike Testcenter Paznaun - 10,2 km / 6,4 mi
A3 Fimbabahn Kayak Teleferiği - 10,4 km / 6,4 mi
Fimba Kayak Teleferiği - 10,4 km / 6,4 mi
Silvretta Teleferiği - 10,4 km / 6,5 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Dias Teleferiği yakınında


Kappl bölgesindeki Hotel Post Kappl konaklamanızda, Aziz Antonius un Kilisesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Dias Teleferiği ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Lech-Oberlech-Zürs Kayak Merkezi ile 31,5 mi (50,6 km) ve Gongall Kayak Teleferiği ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Post Kappl
Dorf 100 Kappl 6555 AT