Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Riviera Genel 1
Hotel Riviera Genel 2
Hotel Riviera Genel 3

Hotel Riviera

Cervia / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)öğlen-gece yarısı
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Eylül döneminde, 7 geceye kadar EUR 3.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Valesiz açık otopark ücreti: günlük 10 EUR.
  • Yakında ücretli otopark: konaklama başına 10 EUR (656 fit mesafede)
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10.0 EUR.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü ve güvenlik sistemi yer almaktadır
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 50 air-conditioned rooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and bidets.


Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access and concierge services.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Papeete Beach - 1.1 km / 0.7 mi
Pineta di Cervia - Milano Marittima - 1.1 km / 0.7 mi
Museum of Salt - 1.2 km / 0.8 mi
Minigolf Centrale - 1.4 km / 0.9 mi
Sala Giochi Hippy - 1.5 km / 0.9 mi
Cervia Town Hall - 1.5 km / 0.9 mi
Piazza Garibaldi - 1.5 km / 1 mi
Cathedral of Santa Maria Assunta - 1.5 km / 1 mi
Cervia Natural Park - 1.9 km / 1.2 mi
Circolo Tennis Cervia - 1.9 km / 1.2 mi
Adriatic Golf Club Cervia - 2 km / 1.3 mi
Casa delle Farfalle - 2.2 km / 1.4 mi
Salina di Cervia Visitor Center - 2.5 km / 1.6 mi
Cervia Thermal Baths - 2.6 km / 1.6 mi
CerviAvventura Adventure Park - 2.6 km / 1.6 mi

The nearest airports are:
Forlì Intl. Airport (FRL) - 30.6 km / 19 mi
Federico Fellini Intl. Airport (RMI) - 43.2 km / 26.8 mi


Featured amenities include a 24-hour front desk, luggage storage, and laundry facilities. Guests may use a roundtrip airport shuttle for a surcharge, and self parking (subject to charges) is available onsite.


At Hotel Riviera, enjoy a satisfying meal at the restaurant. Quench your thirst with your favorite drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:30 AM to 10:00 AM.


Near Pineta di Cervia - Milano Marittima


With a stay at Hotel Riviera in Cervia, you ll be by the sea, within a 15-minute walk of Papeete Beach and Pineta di Cervia - Milano Marittima. This hotel is 1.3 mi (2.1 km) from Adriatic Golf Club Cervia and 2.2 mi (3.6 km) from Cervia Thermal Baths.

Otel Konumu
Hotel Riviera
Via Ponchielli 8 Cervia 48015 IT