- Ana Sayfa
- Himare Otelleri
- Hotel Riviera


Hotel Riviera
Oda Seçenekleri

- İlave yatak ücreti: gecelik 10 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Porto Palermo Kalesi - 4,4 km / 2,7 mi
Llamani Plajı - 10,2 km / 6,4 mi
Himare Kalesi - 12,2 km / 7,6 mi
All Saints Kilisesi - 14,6 km / 9,1 mi
Kiparo Köyü - 15,6 km / 9,7 mi
Livadi Plajı - 17,6 km / 10,9 mi
Jale Plajı - 19,3 km / 12 mi
Korsan Mağarası - 27 km / 16,8 mi
Gjipe Plajı - 28,8 km / 17,9 mi
Dhërmi Plajı - 32 km / 19,9 mi
Lëkurës Kalesi - 39,7 km / 24,7 mi
Arkeoloji Müzesi - 40,6 km / 25,2 mi
Saranda Sinagogu - 40,9 km / 25,4 mi
Mango Plajı - 41 km / 25,5 mi
Sarandë Limanı - 41,1 km / 25,5 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Riviera Tiran (TIA-Nene Tereza Uluslararası) - 224,9 km / 139,8 mi mesafede
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Porto Palermo Kalesi yakınında
Hotel Riviera misafirlere Himarë bölgesinde, plajda ve Porto Palermo Kalesi ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mango Plajı ile 25,5 mi (41 km) ve Sarande Feribot Terminali ile 25,6 mi (41,2 km) mesafede.