- Ana Sayfa
- Camaiore Otelleri
- Hotel Siesta


Hotel Siesta
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mayıs döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (gidiş dönüş) 70.00 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 50 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten mua
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Otel Hakkında
33 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Camaiore Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
Bussola Domani Parkı - 0,4 km / 0,3 mi
Petrasanta Plajı - 1,2 km / 0,7 mi
Lido di Camaiore İskelesi - 1,6 km / 1 mi
Norcineria Bonuccelli - 1,9 km / 1,2 mi
Piazza Maria Luisa - 3,3 km / 2 mi
Passeggiata di Viareggio - 3,3 km / 2,1 mi
Viareggio Plajı - 3,3 km / 2,1 mi
La Cittadella del Carnevale Müzesi - 3,4 km / 2,1 mi
Museo del Carnevale Karnaval Müzesi - 3,4 km / 2,1 mi
Ponente Çam Ormanı - 3,4 km / 2,1 mi
Pineta di Ponente - 3,6 km / 2,2 mi
Centro Matteucci Per L Arte Moderna Sanat Merkezi - 4,5 km / 2,8 mi
Burlamacco Heykeli - 4,6 km / 2,8 mi
Villa Argentina Müzesi - 4,7 km / 2,9 mi
En yakın havaalanı Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 39,7 km / 24,7 mi
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Camaiore Plajı yakınında
Hotel Siesta misafirlere Camaiore bölgesinde, plaj yakınında, Viareggio Plajı ve Forte dei Marmi Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Camaiore Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Bussola Domani Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.