Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Sonnleitn Genel 1
Hotel Sonnleitn Oda 2
Hotel Sonnleitn Oda 3

Hotel Sonnleitn

Hermagor-Pressegger See / Avusturya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Aralık - 29 Şubat arasında, kişi başı, gecelik 2.70 EUR. Bu vergi 17 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mart - 31 Mayıs arasında, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 17 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Haziran - 31 Ağustos arasında, kişi başı, gecelik 2.70 EUR. Bu vergi 17 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 0.70 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • İlave yatak ücreti: günlük 30.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Resepsiyon her gün 7 - 23 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Stay in one of 17 guestrooms featuring flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have bathtubs or showers and complimentary toiletries. Conveniences include desks and blackout drapes/curtains, and housekeeping is provided daily.


Spend the day on the slopes, or enjoy other recreational amenities, which include a sauna. Additional amenities at this hotel include complimentary wireless internet access, an arcade/game room, and ski storage.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Nassfeld Golf - 3.3 km / 2 mi
Tropolach Church - 3.3 km / 2.1 mi
Nassfeld Pressegger See Ski Area - 3.5 km / 2.2 mi
Millennium Express Cable Car - 3.8 km / 2.4 mi
Gailtal Bauer - 6.6 km / 4.1 mi
Millennium Express II Cable Car - 7.4 km / 4.6 mi
Hermagor Square - 9.7 km / 6 mi
Rodelbahn Rattendorf - 9.7 km / 6 mi
Gailtaler Heimatmuseum - 10.7 km / 6.7 mi
Eggerboden Ski Lift - 10.9 km / 6.8 mi
Garnitzenklamm - 11.8 km / 7.3 mi
Gartnerkofel Cable Car - 13.1 km / 8.2 mi
Troegl Ski Lift - 13.2 km / 8.2 mi
Babydoppel Ski Lift - 14.5 km / 9 mi
Madritschen Cable Car - 14.6 km / 9.1 mi

The nearest major airport is Klagenfurt (KLU-Woerthersee) - 95.7 km / 59.5 mi


The front desk is staffed during limited hours. Guests may use a roundtrip airport shuttle for a surcharge, and free self parking is available onsite.


At Hotel Sonnleitn, enjoy a satisfying meal at the restaurant. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:30 AM to 9:30 AM.


Near Millennium Express Cable Car


Located in Hermagor-Pressegger See, Hotel Sonnleitn is in the mountains, within a 5-minute drive of Nassfeld Golf and Tropolach Church. This family-friendly hotel is 2.2 mi (3.5 km) from Nassfeld Pressegger See Ski Area and 2.4 mi (3.9 km) from Millennium Express Cable Car.

Otel Konumu
Hotel Sonnleitn
Jenig 38 Hermagor-Pressegger See 9631 AT