Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia Genel 1
Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia Genel 2
Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia Genel 3

Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia

Toscolano Maderno / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-23
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 29 Şubat döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mart - 31 Ekim döneminde, kişi başı, gecelik 2.20 EUR. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 18 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • İlave yatak ücreti: gecelik 30.0 EUR.
  • Spa ücreti: gecelik 60 EUR
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve mobil ödeme kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Bu konaklama yeri misafirlere tren istasyonu transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 72 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


29 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için jakuzi, sauna ve kiralık bisiklet vardır. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Perolini Fırını - 1,4 km / 0,9 mi
Vittoriale degli Italiani - 2,2 km / 1,4 mi
Giardino Botanico Fondazione Andre Heller - 2,5 km / 1,6 mi
Passeggiata Kurpromenade - 2,8 km / 1,7 mi
Toscolano Maderno Botanik Bahçesi - 2,9 km / 1,8 mi
Rimbalzello Adventure - 3,1 km / 1,9 mi
Nonii Arrii Roma Konağı - 3,1 km / 1,9 mi
Carta Müzesi - 3,5 km / 2,2 mi
Salo Duomo - 5,4 km / 3,3 mi
İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi - 5,4 km / 3,3 mi
Palazzo della Magnifica Patria - 5,5 km / 3,4 mi
Salò Müzesi - 5,7 km / 3,5 mi
Corno Plajı - 7,7 km / 4,8 mi
San Bartolomeo Kilisesi - 7,8 km / 4,8 mi
Villa Bettoni - 8 km / 5 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia Valerio Catullo Havaalanı (VRN) - 80,3 km / 49,9 mi mesafede



Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.


İtalyan mutfağı sevenler için otelin denize sıfır restoranı Cigno Nero ideal, bahçe manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Perolini Fırını yakınında


Toscolano Maderno bölgesindeki Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia misafirlere göl üzerinde, Perolini Fırını ve Vittoriale degli Italiani 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Giardino Botanico Fondazione Andre Heller ile 1,7 mi (2,7 km) ve Passeggiata Kurpromenade ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Villa Maria Au Lac - Estella Hotels Italia
Via Roma, 45 Toscolano Maderno 25088 IT