Hotel Welco Narita




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 247 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve balo salonu mevcuttur.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Kuriyama Parkı - 0,6 km / 0,4 mi
Narita Yokan Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
Narita Turist Pavyonu - 0,9 km / 0,6 mi
Narita Omotesando Pazarı - 0,9 km / 0,6 mi
Naritasan Shinshoji Tapınağı - 1,2 km / 0,8 mi
Naritasan Parkı - 1,3 km / 0,8 mi
Naritasan Hat Sanatı Müzesi - 1,7 km / 1 mi
Narita Uluslararası Kültür Salonu - 2,3 km / 1,4 mi
Aeon Alışveriş Merkezi Narita - 2,8 km / 1,7 mi
Narita Toptancı Pazarı - 3,1 km / 1,9 mi
Makata Tapınağı - 4,7 km / 2,9 mi
Toshoji Taoınağı - 4,9 km / 3 mi
Sakura-no-Yama Tepesi - 5 km / 3,1 mi
Taiheiyo Club Narita Sahası - 5,4 km / 3,3 mi
Jinbei Parkı - 6,6 km / 4,1 mi
En yakın havaalanları:
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 8,7 km / 5,4 mi
Ibaraki (IBR) - 90,7 km / 56,4 mi
Hotel Welco Narita için önerilen havaalanı Tokyo (NRT-Narita Uluslararası).
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 09.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Narita Omotesando Pazarı yakınında
Hotel Welco Narita misafirlere Narita (Hanazakicho) bölgesinde, Narita Omotesando Pazarı ve Kuriyama Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Narita Yokan Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Narita Turist Pavyonu ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.