- Ana Sayfa
- Muro Otelleri
- Iberostar Selection Albufera Playa - All Inclusive


Iberostar Selection Albufera Playa - All Inclusive
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.83 EUR ve sonrasında 0.41 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.30 EUR ve sonrasında 1.65 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Odada kasa ücreti: gecelik 3 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Grup rezervasyonları (aynı konaklama yeri/konaklama tarihi için 8 den fazla oda rezervasyonu) için özel iptal politikaları veya ücretleri uygulanabilir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Make yourself at home in one of the 360 guestrooms featuring minibars. Rooms have private balconies. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads and complimentary toiletries.
Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages, body treatments, and facials. You re sure to appreciate the recreational amenities, which include 7 outdoor swimming pools, a waterslide, and an outdoor tennis court. Additional amenities at this property include complimentary wireless internet access, concierge services, and a banquet hall.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Es Comú - 0.3 km / 0.2 mi
Playa de Muro - 0.3 km / 0.2 mi
Playa de Can Picafort - 2.9 km / 1.8 mi
Albufera Natural Park - 2.9 km / 1.8 mi
Platja dels Francesos - 3.8 km / 2.4 mi
Finca Pública de Son Real - 4.7 km / 2.9 mi
Es Figueral de Son Real - 4.7 km / 2.9 mi
Alcúdia Beach - 5.1 km / 3.2 mi
Cova de Sant Martí - 5.9 km / 3.6 mi
Na Patana - 6 km / 3.7 mi
Playa de Son Bauló - 6.1 km / 3.8 mi
Karting Can Picafort - 6.2 km / 3.9 mi
Hidropark - 7.1 km / 4.4 mi
Roman Remains of Pollentia - 7.6 km / 4.7 mi
Alcúdia Port - 7.7 km / 4.8 mi
The preferred airport for Iberostar Selection Albufera Playa - All Inclusive is Palma de Mallorca Airport (PMI) - 66.4 km / 41.3 mi
Featured amenities include a 24-hour front desk, multilingual staff, and luggage storage.
This property is all inclusive. Rates include meals and beverages at onsite dining establishments. Charges may be applied for dining at some restaurants, special dinners and dishes, some beverages, and other amenities.
Enjoy international cuisine at Buffet Mistral, one of the property s many dining establishments, which include 6 restaurants and a coffee shop/cafe. Relax with a refreshing drink from the poolside bar or one of the 2 bars/lounges.
Near Playa de Muro
When you stay at Iberostar Selection Albufera Playa - All Inclusive in Muro, you ll be on the beach, within a 15-minute drive of Playa de Muro and Alcúdia Beach. This all-inclusive property is 4.8 mi (7.7 km) from Alcúdia Port and 11.1 mi (17.9 km) from Pollensa Port.