Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Il Perlo Panorama Genel 1
Il Perlo Panorama Genel 2
Il Perlo Panorama Oda 3

Il Perlo Panorama

Bellagio / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-22
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.00 EUR. Bu vergi 11 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 20 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 6 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yeri, güneş enerjisi kullanmaktadır
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yeri misafirlere feribot terminali transfer servisi sunmaktadır. Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 5 gün içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır. Misafirler 3 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Bisiklet Müzesi - 1,5 km / 0,9 mi
Villa Melzi Bahçeleri - 1,8 km / 1,1 mi
Lecco Gölü Kolu - 2,3 km / 1,4 mi
Villa Melzi - 2,4 km / 1,5 mi
Bellagio Limanı - 2,6 km / 1,6 mi
Enoteca Principessa - 2,8 km / 1,7 mi
Villa Serbelloni - 3 km / 1,8 mi
San Giacomo Bazilikası - 3 km / 1,9 mi
La Punta Spartivento - 3,4 km / 2,1 mi
Villa Carlotta - 3,5 km / 2,2 mi
Cadenabbia Feribot Terminali - 3,5 km / 2,2 mi
Aşıklar Yolu - 7,2 km / 4,5 mi
San Martino Kilisesi - 7,5 km / 4,6 mi
Ornitoloji ve Doğa Bilimleri Müzesi - 8 km / 5 mi
San Giovanni Battista Kilisesi - 8 km / 5 mi

En yakın havaalanları:
Lugano (LUG-Agno) - 42,3 km / 26,3 mi
Bergamo Orio al Serio Hava Alanı (BGY) - 61,5 km / 38,2 mi
Malpensa Uluslararası Havaalanı (MXP) - 90,4 km / 56,2 mi
Linate Havaalanı (LIN) - 73 km / 45,3 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.


Misafirlere yemek servisi için Ristorante Altavista ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Bellagio (Neer) içinde


Il Perlo Panorama konaklamanızda Bellagio (Neer) bölgesinde, Villa Melzi ve Bellagio Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Villa Serbelloni ile 3,9 km (2,4 mil) ve Villa Carlotta ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Otel Konumu
Il Perlo Panorama
Via Valassina 180 Bellagio 22021 IT