Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
L'Hotel de Hiei Genel 1
L'Hotel de Hiei Genel 2
L'Hotel de Hiei Genel 3

L'Hotel de Hiei

Kyoto / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-20
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 200-1.000 JPY arasında değişmektedir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Misafirlerin konaklama yerine servis aracı ile transferi gereklidir. Misafirler, rezervasyon sonrasında verilen onay bilgilerindeki iletişim bilgilerini kullanarak 24 saat önce konaklama yeriyle iletişim kurmalıdır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Yarım Pansiyon fiyat planında rezervasyon yapan misafirlerin, akşam yemeği için saat 18.00 e kadar giriş yapması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 29 guestrooms featuring refrigerators and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with shower/tub combinations feature complimentary toiletries and hair dryers.


Take in the views from a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and a vending machine.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Enryakuji Temple - 3.8 km / 2.4 mi
Mount Hiei - 3.9 km / 2.4 mi
Lake Biwa - 9 km / 5.6 mi
Lake Biwa Canal - 10.1 km / 6.3 mi
Philosopher s Path - 11.1 km / 6.9 mi
Ginkaku-ji Temple - 11.4 km / 7.1 mi
Kawaramachi Street - 12.3 km / 7.6 mi
Kyoto University - 12.3 km / 7.7 mi
Eikan-do Temple - 12.4 km / 7.7 mi
Kyoto Municipal Zoo - 12.5 km / 7.8 mi
Kyoto Institute of Technology - 12.7 km / 7.9 mi
Shimogamo Shrine - 12.8 km / 8 mi
Nanzen-ji Temple - 12.9 km / 8 mi
Heian Shrine - 12.9 km / 8 mi
Kamogawa Park - 13.1 km / 8.1 mi

The nearest airports are:
Itami Airport (ITM) - 67.2 km / 41.8 mi
Kobe Airport (UKB) - 95.4 km / 59.3 mi
Kansai Intl. Airport (KIX) - 116.1 km / 72.1 mi


Featured amenities include a 24-hour front desk, an elevator, and a vending machine. Free self parking is available onsite.



In Kyoto (Sakyo Ward)


With a stay at L Hotel de Hiei in Kyoto (Sakyo Ward), you ll be within a 15-minute drive of Lake Biwa and Gion Corner. This hotel is 9.7 mi (15.7 km) from Kiyomizu Temple and 12 mi (19.3 km) from Fushimi Inari Shrine.

Otel Konumu
L'Hotel de Hiei
Ipponsugi, Hieizan Kyoto 606-0000 JP