- Ana Sayfa
- Potenza Otelleri
- La Primula


La Primula
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 140 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
- Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, günlük 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücr
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Otel Hakkında
Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 46 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Basento Nehri Parkı - 2,1 km / 1,3 mi
Via Pretoria - 3,4 km / 2,1 mi
Palazzo Loffredo Ulusal Arkeoloji Müzesi - 3,6 km / 2,3 mi
San Gerardo Katedrali - 3,7 km / 2,3 mi
Francesco Stabile Tiyatrosu - 4 km / 2,5 mi
San Michele Arcangelo Kilisesi - 4,1 km / 2,5 mi
La Grancia Parkı - 16,8 km / 10,4 mi
Sellata Kayak Merkezi - 21,5 km / 13,4 mi
La Sellata-Pierfaone Kayak Merkezi - 22,2 km / 13,8 mi
San Gerardo Katedrali - 23,4 km / 14,5 mi
Piefaone3 - 23,8 km / 14,8 mi
Lagopesole Kalesi - 27 km / 16,8 mi
Piazza Emilio Caizzo Meydanı - 31,5 km / 19,6 mi
San Marco Kilisesi - 31,6 km / 19,7 mi
Norman Merdiveni - 31,9 km / 19,8 mi
Tercih edilen havaalanı La Primula Naples Uluslararası Havalimanı (NAP) - 167,4 km / 104 mi mesafede
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Basento Nehri Parkı yakınında
Potenza bölgesindeki La Primula konaklamanızda Basento Nehri Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Palazzo Loffredo Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel San Gerardo Katedrali ile 2,7 mi (4,3 km) ve Francesco Stabile Tiyatrosu ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.