- Ana Sayfa
- Olsberg Otelleri
- Landhotel am Schloss


Landhotel am Schloss
Oda Seçenekleri

- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Erken giriş ücreti: 15 EUR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç g
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Rothaar Mountains Nature Park - 0,1 km / 0,1 mi
Arnsberg Ormanı Doğa Parkı - 4,3 km / 2,7 mi
Wild Eagle - 4,5 km / 2,8 mi
Erzbergbaumuseum ve Besucherbergwerk Ramsbeck - 5,9 km / 3,6 mi
Trapper Slider - 7 km / 4,4 mi
Fort Fun aile eğlence parkı - 7,5 km / 4,7 mi
Municipal Hospital Maria Hilf - 14,7 km / 9,1 mi
Bruchhauser Steine - 15,4 km / 9,6 mi
Golfclub Brilon - 15,5 km / 9,6 mi
Diemelsee Nature Park - 16,1 km / 10 mi
Bodefeld Hunau Kayak Merkezi - 16,3 km / 10,1 mi
Erlebnisberg Sternrodt - 16,6 km / 10,3 mi
Sommerrodelbahn & Sesselbahn / Skilifte Willingen - 20,1 km / 12,5 mi
Winterberg Golf Kulübü - 20,2 km / 12,6 mi
Freizeitwelt Willingen - 20,3 km / 12,6 mi
En yakın havaalanları:
Paderborn (PAD-Paderborn - Lippstadt) - 41,1 km / 25,5 mi
Dortmund (DTM) - 76,7 km / 47,7 mi
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Olsberg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 ayak kare alanda konferans alanı ve 2 toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin bar/oturma salonu Hotelbar tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 07.30 ve 10, hafta sonu 08.30 ve 11 arasında yapılmaktadır.
Kayak merkezi yakınında
Olsberg bölgesindeki Landhotel am Schloss konaklamanızda Rothaar Mountains Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Trapper Slider ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Arnsberg Ormanı Doğa Parkı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Erzbergbaumuseum ve Besucherbergwerk Ramsbeck ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.