- Ana Sayfa
- Medellin Otelleri
- Lettera Hotel


Lettera Hotel
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde KDV (%19) ödemeniz gerekebilir. Ülkede yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya banka transferi ile ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler, turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) katma değer vergisinden (%19) muaf tutulabilir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 115000 COP (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
- Tesis tarafından sunulan akşam yemeği: 1 COP
Yukarıdaki liste tüm bilgi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri gri su yeniden kazanım sistemi kullanmaktadır
Otel Hakkında
Misafirler için 78 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Lineer Başkan Parkı - 1,1 km / 0,7 mi
Lleras Parkı - 1,1 km / 0,7 mi
El Poblado Medellín Kliniği - 1,3 km / 0,8 mi
Poblado Parkı - 1,7 km / 1,1 mi
La Strada Mall - 1,8 km / 1,1 mi
El Tesoro Alışveriş Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Dansçı Parkı - 2 km / 1,2 mi
Oviedo Alışveriş Merkezi - 2,2 km / 1,4 mi
Golden Mile Alışveriş Merkezi - 2,2 km / 1,4 mi
Río Sur Alışveriş Merkezi - 2,2 km / 1,4 mi
Las Vegas Kliniği - 2,3 km / 1,4 mi
Monterrey Alışveriş Merkezi - 2,4 km / 1,5 mi
EAFIT Üniversitesi - 2,5 km / 1,5 mi
Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) - 2,5 km / 1,5 mi
El Castillo Müzesi - 2,6 km / 1,6 mi
En yakın havaalanı José María Córdova Uluslararası Havalimanı (MDE), Medellín - 21,1 km / 13,1 mi
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Medellín bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 ayak kare alanda konferans alanı ve 2 toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.
Restoranda Lettera Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6 ve 10, hafta sonu 7 ve 11 arasında yapılmaktadır.
El Tesoro Alışveriş Parkı yakınında
Lettera Hotel konaklamanızda Medellín (El Poblado) bölgesinde, El Tesoro Alışveriş Parkı ve Poblado Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lleras Parkı ile 2 km (1,2 mil) ve El Poblado Medellín Kliniği ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.