Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
MAIN CENTRAL SQUARE guest house Genel 1
MAIN CENTRAL SQUARE guest house Oda 2
MAIN CENTRAL SQUARE guest house Oda 3

MAIN CENTRAL SQUARE guest house

Dubrovnik / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.85 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.93 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.65 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.33 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir karbonmonoksit dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü bulunduğunu belirtmiştir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 24 saat içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine ulaşabilir.

Otel Hakkında


Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.



Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Luza Meydanı - 0,1 km / 0,1 mi
Sponza Sarayı - 0,1 km / 0,1 mi
Dubrovnik Sinagogu - 0,1 km / 0,1 mi
Orlando Sütunu - 0,1 km / 0,1 mi
Dubrovnik Savunma Müzesi - 0,1 km / 0,1 mi
Çan Kulesi - 0,1 km / 0,1 mi
Dubrovnik Surları - 0,1 km / 0,1 mi
St. Blaise Kilisesi - 0,1 km / 0,1 mi
Dubrovnik Belediye Sarayı - 0,1 km / 0,1 mi
Buza Gate - 0,1 km / 0,1 mi
Gundulic Meydanı - 0,1 km / 0,1 mi
Rector Sarayı - 0,1 km / 0,1 mi
Stradun - 0,1 km / 0,1 mi
Eski Kent Limanı - 0,1 km / 0,1 mi
Marin Drzic Tiyatrosu - 0,1 km / 0,1 mi

En yakın havaalanı Dubrovnik (DBV) - 19,5 km / 12,1 mi


Misafirler için hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel vardır.


CONGO BAR, MAIN CENTRAL SQUARE guest house misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.


Eski Kent Limanı yakınında


MAIN CENTRAL SQUARE guest house konaklamanızda, Dubrovnik merkezinde, Sponza Sarayı ve Orlando Sütunu ile yakın mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Rector Sarayı ile 0,1 km (0,1 mi) ve St. Blaise Kilisesi ile 0,1 km (0,1 mi) mesafede.

Otel Konumu
MAIN CENTRAL SQUARE guest house
Kovacka 1 Dubrovnik 20000 HR