- Ana Sayfa
- Comilla Otelleri
- Oasis Hotel Cumilla


Oasis Hotel Cumilla
Oda Seçenekleri

- İlave yatak ücreti: gecelik 12.00 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebili
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Salban Vihara - 2,1 km / 1,3 mi
Mainimati Müzesi - 2,1 km / 1,3 mi
Neermahal - 23,4 km / 14,6 mi
Sepahijala - 43,1 km / 26,8 mi
Kalapania Nature Park - 48,9 km / 30,4 mi
En yakın havaalanı Agartala (IXA-Singerbhil) - 80 km / 49,7 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Salban Vihara yakınında
Komilla bölgesindeki Oasis Hotel Cumilla konaklamanızda, Salban Vihara ve Mainimati Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Neermahal ile 14,6 mi (23,4 km) ve Sepahijala ile 26,8 mi (43,1 km) mesafede.