Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Panoramic View Leuca Genel 1
Panoramic View Leuca Oda 2
Panoramic View Leuca Oda 3

Panoramic View Leuca

Castrignano del Capo / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-23
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Hasar depozitosu: konaklama başına 250.00 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Haziran arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Temmuz - 31 Ağustos arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Eylül - 30 Eylül arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [at_the_apartment].Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine girebilir.

Otel Hakkında


Make yourself comfortable in this individually furnished villa, which features a kitchen. Digital television is provided for your entertainment. Conveniences include a desk and a separate sitting area.


Take in the views from a terrace and a garden and make use of amenities such as barbecue grills.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Grotta del Soffio - 0.5 km / 0.3 mi
Ionian Sea - 0.5 km / 0.3 mi
Santa Maria di Leuca Beach - 0.5 km / 0.3 mi
Marina di Leuca Port - 0.6 km / 0.4 mi
Basilica Santuario Santa Maria De Finibus Terrae - 1.4 km / 0.8 mi
Grotta del Lago - 1.4 km / 0.9 mi
Lighthouse of Santa Maria di Leuca - 1.5 km / 0.9 mi
Punta Ristola - 1.6 km / 1 mi
Grotte di Leuca - 1.7 km / 1 mi
Tre Porte Caves - 2.3 km / 1.4 mi
Felloniche Beach - 5.4 km / 3.3 mi
Heroon Centopietre - 5.8 km / 3.6 mi
Canale del Ciolo - 7.7 km / 4.8 mi
Chiesa Madre - 8.5 km / 5.3 mi
Morciano di Leuca Castle - 8.6 km / 5.3 mi

The nearest major airport is Papola Casale Airport (BDS) - 111.7 km / 69.4 mi




Near Santa Maria di Leuca Beach


Located in Castrignano del Capo, this villa is in a rural location, within a 15-minute walk of Grotta del Soffio and Ionian Sea. This villa is 0.3 mi (0.5 km) from Santa Maria di Leuca Beach and 7.8 mi (12.6 km) from Pescoluse Beach.

Otel Konumu
Panoramic View Leuca
Contrada San Giuseppe Castrignano del Capo 73040 IT