Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Park Central Genel 1
Park Central Genel 2
Park Central Genel 3

Park Central

Pune / Hindistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)öğlen-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Yerel mutfak tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 500 INR, çocuklar için 500 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Yalnızca bölge sakini olmayan misafirlerin rezervasyonları kabul edilmektedir. İkametleri konaklama yeri ile aynı şehir içinde olan misafirlerin giriş yapmasına izin verilmeyecektir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Bu otelde kimlik olarak PAN kartlarının kabul edilmediğini lütfen göz önünde bulundurun.
  • Sadece otel misafirlerinin odalara girişine izin verilmekte olup yabancıların girmesi kesinlikle yasaktır.
  • Otel, misafir kabul etme ve etmeme haklarını saklı tutmaktadır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Tüm misafirlerin varışta kayıt yaptırması ve imzalı fotoğraflı kimlik belgesi ibraz etmesi gerekmektedir. Saat 19.00 dan sonra odalara ziyaretçi veya kayıtsız misafir alınmamaktadır. Otelde 2 saatten fazla kalan ziyaretçiler için ücret alınır. Aynı anda en fazla 3 ziyaretçi kabul edilir. Bu otele kayıt yaptırmak isteyen Hintli misafirlerin, Hindistan hükûmeti tarafından verilmiş geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi, Hindistan vatandaşı olmayan misafirlerin ise geçerli bir pasaport ve vize göstermesi gerekmektedir.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 40 air-conditioned rooms featuring refrigerators and LCD televisions. Your Select Comfort bed comes with premium bedding. Cable programming along with DVD players are provided for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers.


This hotel has 5 floors in 1 building and offers designated smoking areas.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Bund Garden - 0.5 km / 0.3 mi
Tarakeshwar Temple - 1 km / 0.6 mi
Osho Teerth gardens - 1.6 km / 1 mi
Ruby Hall Clinic - 1.7 km / 1 mi
Business Bay - 1.7 km / 1 mi
Tribal Museum - 1.8 km / 1.1 mi
Jehangir Hospital - 1.8 km / 1.1 mi
Rotary Riverside Joggers Park - 1.9 km / 1.2 mi
The Poona Club Golf Course - 1.9 km / 1.2 mi
Muttha Towers - 2.1 km / 1.3 mi
Panchshil Tech Park One - 2.1 km / 1.3 mi
ABC farms - 2.3 km / 1.4 mi
Osho Teerth Gardens - 2.3 km / 1.5 mi
National War Memorial Southern Command - 2.5 km / 1.6 mi
Darshan Museum - 2.6 km / 1.6 mi

The preferred airport for Park Central is Pune (PNQ-Lohegaon) - 6.3 km / 3.9 mi


Featured amenities include a 24-hour business center, express check-out, and a 24-hour front desk. Guests may use a roundtrip airport shuttle for a surcharge, and free self parking is available onsite.


Satisfy your appetite for lunch or dinner at the hotel s restaurant, Cinnamon, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Local cuisine breakfasts are available daily from 7:00 AM to 10:30 AM for a fee.


In Pune (Koregaon Park)


A stay at Park Central places you in the heart of Pune, within a 15-minute walk of Bund Garden and Tarakeshwar Temple. This hotel is 1 mi (1.5 km) from Osho Teerth gardens and 1.1 mi (1.8 km) from Tribal Museum.

Otel Konumu
Park Central
Near Bund Garden Signal Koregaon Park Pune 411001 IN