Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Park Hyatt Tokyo Genel 1
Park Hyatt Tokyo Genel 2
Park Hyatt Tokyo Genel 3

Park Hyatt Tokyo

Tokyo / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi gecelik oda fiyatı temel alınarak gecelik kişi başı 100 JPY ve 200 JPY arasında değişmektedir. Gecelik 10.000 JPY nin altındaki fiyatlar için vergi uygulanmamaktadır. Başka muafiyet durumları olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak ofisle irtibat kurun.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Zengin kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5945 JPY, çocuklar için 2972 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: kişi başı 3200 JPY.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Mevcut yatak takımını paylaşan 13 yaş ve altındaki çocuklara kahvaltı ve diğer yemekler için ek ücret uygulanır.

Otel Hakkında


Misafirler 177 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 37-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve bide.


Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve jakuzi gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Shinjuku Central Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
Tokyo Metropol Hükümet Binası - 0,3 km / 0,2 mi
Tokyo Opera City Konser Salonu - 0,9 km / 0,5 mi
Shinjuku Isetan - 1,5 km / 0,9 mi
Isetan Alışveriş Merkezi - Shinjuku - 1,6 km / 1 mi
Meiji Jingu Mabedi - 1,8 km / 1,1 mi
Yoyogi Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Shinjuku Gyoen Ulusal Bahçesi - 2,1 km / 1,3 mi
Okubo Parkı - 2,1 km / 1,3 mi
Omotesando - 2,5 km / 1,6 mi
Tokyo Metropolitan Spor Salonu - 2,6 km / 1,6 mi
Takeshita Sokağı - 2,8 km / 1,7 mi
NHK Hall - 2,9 km / 1,8 mi
Ulusal Stadyum - 2,9 km / 1,8 mi
Omotesando Hills - 3 km / 1,9 mi

En yakın havaalanları:
Tokyo (HND-Haneda) - 28,8 km / 17,9 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 76,4 km / 47,5 mi

Park Hyatt Tokyo için önerilen havaalanı Tokyo (NRT-Narita Uluslararası).


Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Tokyo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 560 ayak kare alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer tarifeli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.


New York Grill yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 11, hafta sonu 7 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.


Shinjuku Central Parkı yakınında


Park Hyatt Tokyo misafirlere Tokyo merkezinde, just a Tokyo Metropol Hükümet Binası ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Tokyo İmparatorluk Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu aile dostu otel Shibuya Crossing ile 2,8 mi (4,5 km) ve Roppongi Tepeleri ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Park Hyatt Tokyo
3-7-1-2 Nishi Shinjuku Shinjuku-ku Tokyo 163-1055 JP