Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Park View Hotel Genel 1
Park View Hotel Genel 2
Park View Hotel Genel 3

Park View Hotel

Accra / Gana

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)12.30-öğlen
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 120 GHS (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat öğlen sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.


Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Achimota Alışveriş Merkezi - 2,5 km / 1,6 mi
Achimota Golf Club - 2,8 km / 1,8 mi
Gana Üniversitesi - 4,6 km / 2,8 mi
Achimota Orman Parkı - 5 km / 3,1 mi
Accra Hayvanat Bahçesi ve Nesli Tükenme Tehlikesi Altındaki Primatları Yetiştirme Merkezi - 4,8 km / 3 mi
Wheel Story House Müzesi - 6,1 km / 3,8 mi
Legon Botanik Bahçeleri - 6,1 km / 3,8 mi
Cedi Conference Centre - 6,9 km / 4,3 mi
Madina Pazarı - 9,3 km / 5,8 mi
Wild Gecko El Sanatları Dükkanı - 10,1 km / 6,3 mi
Accra Alışveriş Merkezi - 10,7 km / 6,6 mi
A&C Alışveriş Merkezi - 10,7 km / 6,6 mi
Lancaster University Ghana - 10,8 km / 6,7 mi
El Wak Stadium - 11 km / 6,8 mi
Jubilee House - 11,8 km / 7,3 mi

En yakın havaalanı Accra (ACC-Kotoka Uluslararası) - 12 km / 7,5 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Achimota Alışveriş Merkezi yakınında


Park View Hotel misafirlere Accra bölgesinde, havaalanı yakınında, Gana Üniversitesi ve Accra Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Achimota Golf Club ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otel Konumu
Park View Hotel
off christian village Rd, Dome Pillar 2 Accra GH