Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels Genel 1
Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels Genel 2
Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels Genel 3

Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels

Split / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.86 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.93 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.50 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.25 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 25 EUR, çocuklar için 12.5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Yakında ücretli otopark: günlük 38 EUR (1312 fit mesafede)
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yeri gri su yeniden kazanım sistemi kullanmaktadır
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
Resepsiyon her gün 8 - 23.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatları ve anahtar alma talimatları için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 24 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads and complimentary toiletries. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Enjoy recreation amenities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace. Additional features at this Mediterranean hotel include complimentary wireless internet access and concierge services.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Fruit Square - 0.1 km / 0.1 mi
Kresimir Street - 0.1 km / 0.1 mi
Split Riva - 0.1 km / 0.1 mi
Temple of Jupiter - 0.1 km / 0.1 mi
Let Me Pass Street - 0.1 km / 0.1 mi
Cindro Palace - 0.1 km / 0.1 mi
Peristyle - 0.1 km / 0.1 mi
Saint Duje Bell Tower - 0.1 km / 0.1 mi
Grisogono - Cipci Palace - 0.1 km / 0.1 mi
People s Square - 0.1 km / 0.1 mi
Diocletian s Palace - 0.2 km / 0.1 mi
Cathedral of Saint Domnius - 0.2 km / 0.1 mi
Synagogue - 0.2 km / 0.1 mi
Nakic Palace - 0.2 km / 0.1 mi
Fish Market - 0.2 km / 0.1 mi

The nearest airports are:
Split Airport (SPU) - 24.5 km / 15.2 mi
Brac Island (BWK) - 47 km / 29.2 mi


Featured amenities include express check-in, express check-out, and luggage storage.


Take advantage of the hotel s room service (during limited hours). Continental breakfasts are available daily from 8:00 AM to 10:00 AM for a fee.


Near Port of Split


With a stay at Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels in Split (Old Town Split), you ll be steps from Split Riva and Diocletian s Palace. This hotel is 0.6 mi (0.9 km) from Port of Split and 0.7 mi (1.1 km) from Bacvice Beach.

Otel Konumu
Plaza Marchi Old Town - MAG Quaint & Elegant Boutique Hotels
Ulica Mihovilova širina 1 Split 21000 HR