Pullman Nanchang Sunac




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 403 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Prens Teng Köşkü - 3,9 km / 2,4 mi
Bayi Köprüsü - 4,3 km / 2,7 mi
Bayi Parkı - 4,9 km / 3,1 mi
1 Ağustos İsyanı Müzesi - 5,3 km / 3,3 mi
1 Ağustos Nanchang Ayaklanması Anı Müzesi - 5,8 km / 3,6 mi
Nanchang Yeni Dördüncü Ordu Alanı - 6,4 km / 4 mi
Bayi Meydanı - 6,5 km / 4,1 mi
1 Ağustos Nanchang Ayaklanması Anıtı - 6,9 km / 4,3 mi
Shengjin Kulesi - 7,2 km / 4,4 mi
Nançang Üniversitesi - 8,8 km / 5,4 mi
Maya Parkı - 10,3 km / 6,4 mi
Fang Zhimin Mezarlığı - 13,6 km / 8,5 mi
Badashanren Anma Salonu - 14,4 km / 9 mi
Nanchang Sunac Cenneti - 16,7 km / 10,4 mi
Nanchang Teknoloji Enstitüsü - 19 km / 11,8 mi
Tercih edilen havaalanı Pullman Nanchang Sunac Nançang (KHN-Changbei) - 26,9 km / 16,7 mi mesafede
Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nanchang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Windows on the Park yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 06.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Nanchang (Honggutan Bölgesi) içinde
Pullman Nanchang Sunac misafirlere Nanchang (Honggutan Bölgesi) bölgesinde, Prens Teng Köşkü ve Bayi Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Bayi Parkı ile 3,1 mi (4,9 km) ve 1 Ağustos İsyanı Müzesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.