Ramada by Wyndham Plovdiv Trimontium




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 158 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için gece kulübü vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Philippopolis Roma Forumu - 0,3 km / 0,2 mi
Roma Odeonu - 0,3 km / 0,2 mi
Thrakart Kültür Merkezi - 0,4 km / 0,3 mi
Saint Marina Kilisesi - 0,6 km / 0,4 mi
Bulgaristan Ivan Vazov Ulusal Kütüphanesi - 0,6 km / 0,4 mi
Plovdiv Amfitiyatrosu - 0,6 km / 0,4 mi
Büyük Bazilika - 0,7 km / 0,4 mi
Şehir Sanat Galerisi - 0,7 km / 0,4 mi
Danov Evi - 0,8 km / 0,5 mi
Dzhumaya Camisi - 0,9 km / 0,5 mi
Philippopolis Sanat Galerisi - 1 km / 0,6 mi
Lamartine Evi - 1 km / 0,6 mi
Sveta Bogoroditsa Kilisesi - 1 km / 0,6 mi
Dimitar Kirov Kalıcı Sergisi - 1 km / 0,6 mi
Devlet Güzel Sanatlar Galerisi - 1 km / 0,6 mi
En yakın havaalanları:
Plovdiv (PDV-Plodiv Uluslararası) - 12,6 km / 7,8 mi
Sofya (SOF) - 145,9 km / 90,6 mi
Ramada by Wyndham Plovdiv Trimontium için önerilen havaalanı Sofya (SOF).
Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Filibe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 495 ayak kare alanda konferans alanı ve 5 toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.
Ambassador Roof yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere Hafta içi 06.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Filibe (Filibe Merkezi) içinde
Ramada by Wyndham Plovdiv Trimontium misafirlere Filibe merkezinde, Philippopolis Roma Forumu ve Roma Odeonu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Plovdiv Amfitiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) ve Bulgaristan Ivan Vazov Ulusal Kütüphanesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.