- Ana Sayfa
- Nakuru Otelleri
- Rangers Castle


Rangers Castle
Oda Seçenekleri

Otel Hakkında
Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Nakuru Gölü Ulusal Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Hyrax Tepesi Tarih Öncesi Bölgesi - 6,1 km / 3,8 mi
Menengai Krateri - 12,9 km / 8 mi
Elmenteita Gölü - 32,5 km / 20,2 mi
Kariandusi Müzesi - 37,4 km / 23,2 mi
Mogotio Ekvator Çizgisi - 41,2 km / 25,6 mi
Gilgil Stadı - 42,2 km / 26,3 mi
Makalia Şelalesi Gözlem Noktası - 48,4 km / 30,1 mi
Eastern Rift Valley - 49 km / 30,5 mi
En yakın havaalanları:
Nairobi (WIL-Wilson) - 164 km / 101,9 mi
Nairobi (NBO-Jomo Kenyatta Uluslararası) - 175,8 km / 109,2 mi
Rangers, Rangers Castle misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 9 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Nakuru bölgesinde
Nakuru bölgesindeki Rangers Castle konaklamanızda, Nakuru Gölü Ulusal Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hyrax Tepesi Tarih Öncesi Bölgesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Menengai Krateri ile 8 mi (12,9 km) ve Elmenteita Gölü ile 20,2 mi (32,5 km) mesafede.