- Ana Sayfa
- Aktau Otelleri
- Rixos Water World Aktau


Rixos Water World Aktau
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş dönüş servisi ücreti: araç başına 12000 KZT (maksimum kişi sayısı 3).
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayab
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yeri, ALLSAFE (Accor Hotels) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 500 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda küvet, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra ücretsiz su parkı ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Hazar Denizi - 0,5 km / 0,3 mi
Aktau Botanik Bahçesi - 25,6 km / 15,9 mi
2. Dünya Savaşı Ebedi Ateşi Anıtı - 26,1 km / 16,2 mi
Zhastar Stadı - 28,1 km / 17,5 mi
Tercih edilen havaalanı Rixos Water World Aktau Aktau (SCO) - 50,1 km / 31,1 mi mesafede
Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.
Aktau bölgesinde
Rixos Water World Aktau konaklamanızda Aktau bölgesinde, Hazar Denizi ile 0,5 km (0,3 mi) ve Aktau Botanik Bahçesi ile 25,6 km (15,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel 2. Dünya Savaşı Ebedi Ateşi Anıtı ile 26,1 km (16,2 mi) ve Zhastar Stadı ile 28,1 km (17,5 mi) mesafede.