- Ana Sayfa
- Ranikhet Otelleri
- The Den


The Den
Oda Seçenekleri

Otel Hakkında
Misafirler için 55 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Corbett Ulusal Parkı - 6,2 km / 3,9 mi
Dhangarhi Müzesi - 11,1 km / 6,9 mi
Garija Tapınağı - 16,8 km / 10,4 mi
Mandal River - 24,1 km / 15 mi
Ramnagar Kosi Rezervuarı - 29,4 km / 18,3 mi
Shri Hanuman Dham - 37,2 km / 23,1 mi
Dhikala Forest Rest House - 42,3 km / 26,3 mi
Binsar Mahadev Temple - 48,5 km / 30,2 mi
Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.
Salt bölgesinde
Salt bölgesindeki The Den konaklamanızda, Corbett Ulusal Parkı ve Dhangarhi Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Garija Tapınağı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Mandal River ile 15 mi (24,1 km) mesafede.