- Ana Sayfa
- Jamnagar Otelleri
- The Fern Residency, Jamnagar


The Fern Residency, Jamnagar
Oda Seçenekleri

- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- İlave yatak ücreti: gecelik 1000.0 INR.
Yukarıdaki
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Otel Hakkında
Misafirler için minibar olan 49 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası mevcuttur. Bu otelde misafirlere banket salonu, bisiklet saklama alanı ve bisiklet temizleme sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Kambhalia Gate - 4 km / 2,5 mi
Shantinath Mandir - 4,9 km / 3 mi
Bhujio Kotho - 5,7 km / 3,6 mi
Bala Hanuman Tapınağı - 5,9 km / 3,7 mi
Lakhota Kalesi - 5,9 km / 3,7 mi
Lakhota Gölü - 6 km / 3,7 mi
Pratap Vilas Palace - 8,2 km / 5,1 mi
Rangmati River - 8,5 km / 5,3 mi
Khijadiya Kuş Barınağı - 11,3 km / 7 mi
En yakın havaalanı Jamnagar (JGA) - 20,8 km / 12,9 mi
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.
White Sand yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.
Eğlence bölgesinde
Jamnagar bölgesindeki The Fern Residency, Jamnagar misafirlere iş merkezinde, Shantinath Mandir ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kambhalia Gate ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Bhujio Kotho ile 5,7 km (3,6 mil) ve Bala Hanuman Tapınağı ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.