The Leela Palace New Delhi




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için minibar olan 254 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve jakuzi gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Edward dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Embassy of the United States - 0,7 km / 0,4 mi
Nehru Parkı - 1,3 km / 0,8 mi
Teen Murti Bhavan - 1,8 km / 1,1 mi
Dhaula Kuan - 2,4 km / 1,5 mi
Indira Gandhi Anıtı - 2,5 km / 1,6 mi
The Chanakya - 2,9 km / 1,8 mi
Talkatora Kapalı Stadı - 3 km / 1,9 mi
Lodhi Bahçesi - 4 km / 2,5 mi
Hindistan Parlamentosu - 4,1 km / 2,5 mi
Sarojini Nagar Çarşısı - 4,1 km / 2,6 mi
Rashtrapati Bhavan Cumhurbaşkanlığı Sarayı - 4,4 km / 2,8 mi
Gurudwara Bangla Sahib ibadet evi - 4,5 km / 2,8 mi
Laxminarayan Tapınağı - 4,7 km / 2,9 mi
Gole Pazarı - 4,8 km / 3 mi
India Habitat Centre (Hindistan Habitat Merkezi) - 4,9 km / 3 mi
En yakın havaalanları:
Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı (DEL) - 13,7 km / 8,5 mi
Ghaziabad (HDO-Hindon) - 27,1 km / 16,8 mi
The Leela Palace New Delhi için önerilen havaalanı Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı (DEL).
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Qube ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 06.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Hindistan Uluslararası Kültür Merkezi (IIC) yakınında
The Leela Palace New Delhi konaklamanızda Yeni Delhi merkezinde, Nehru Parkı ve Teen Murti Bhavan ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Rashtrapati Bhavan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile 3,8 km (2,4 mi) ve Jantar Mantar ile 5,4 km (3,3 mi) mesafede.