- Ana Sayfa
- Ramnagar Otelleri
- The Rangers reserve Jim Corbett


The Rangers reserve Jim Corbett
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 500 INR, çocuklar için 300 INR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için LED televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.
Mesafeler, konaklama yerinin konumundan görülecek yere kadar olan düz bir çizgiye göre hesaplanır ve gerçek ulaşım süresini yansıtmayabilir.
Mesafeler en yakın 0,1 mil ve kilometreye kadar görüntülenir.
Garija Tapınağı - 9 km / 5,6 mi
Ramnagar Kosi Rezervuarı - 12,9 km / 8 mi
Dhangarhi Müzesi - 13,9 km / 8,6 mi
Corbett Kaplan Koruma Alanı - 14,1 km / 8,8 mi
Shri Hanuman Dham - 16,9 km / 10,5 mi
Guano Hills - 19 km / 11,8 mi
Naina Peak - 21,7 km / 13,5 mi
Naina Zirvesi - 21,9 km / 13,6 mi
Khurpa Taal Lake - 22,4 km / 13,9 mi
Corbett Falls - 22,4 km / 13,9 mi
Cave Garden - 22,8 km / 14,1 mi
Himalaya Darshan - 22,9 km / 14,2 mi
Kranteshwar Mahadev Temple - 23,5 km / 14,6 mi
Nainital Aerial Ropeway - 23,6 km / 14,7 mi
Tiffin Top - 23,6 km / 14,7 mi
En yakındaki büyük havaalanı Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı (DEL) - 232,4 km / 144,4 mi uzaklıktadır.
Nainital bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5000 ayak kare alanda konferans alanı ve 2 toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Nainital bölgesinde
The Rangers reserve Jim Corbett, Nainital konaklamanızda Garija Tapınağı çevresinde sizi bekliyor. Bu otel Ramnagar Kosi Rezervuarı ve Dhangarhi Müzesi ile aynı bölgededir.