The Regency Hotel, Kuwait




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 203 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 5 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Arabella Alışveriş Merkezi - 2 km / 1,2 mi
El-Haşimi Denizcilik Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Boulevard Parkı - 2,8 km / 1,7 mi
Ocean Padel Akademisi - 4 km / 2,5 mi
Laila Galerisi - 4,3 km / 2,7 mi
Şeyh Nasser el-Sabah Camii - 4,4 km / 2,7 mi
Marina Alışveriş Merkezi - 4,5 km / 2,8 mi
El Salam Alışveriş Merkezi - 4,5 km / 2,8 mi
Sky Sineması - 4,6 km / 2,8 mi
Kuveyt Bilim Merkezi - 4,6 km / 2,8 mi
Al Fanar Alışveriş Merkezi - 4,7 km / 2,9 mi
The Cube Alışveriş Merkezi - 4,8 km / 3 mi
Akvaryum - 4,8 km / 3 mi
Bilim Merkezi Yürüyüş Yolu - 4,8 km / 3 mi
Olympia Alışveriş Merkezi - 4,8 km / 3 mi
En yakın havaalanı (KWI-Kuveyt Uluslararası) Kuwait City (Kuveyt Şehri) - 24,3 km / 15,1 mi
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Salmiya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 23831 ayak kare alanda konferans merkezi ve 4 toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Futouh Ballroom yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 06.30 ve 11 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
El-Haşimi Denizcilik Müzesi yakınında
The Regency Hotel, Kuwait misafirlere Salmiya merkezinde, Boulevard Parkı ve El Salam Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Sky Sineması ile 2,5 mi (4 km) ve Marina Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.