- Ana Sayfa
- Enugu Otelleri
- The Reserve Hotels


The Reserve Hotels
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 150 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca üc
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Polo Park Alışveriş Merkezi - 10,1 km / 6,3 mi
Nnamdi Azikiwe Stadyumu - 11,1 km / 6,9 mi
Enugu Golf Sahası - 11,3 km / 7 mi
Miliken Hill - 16,4 km / 10,2 mi
Ezeagu Cave - 48,1 km / 29,9 mi
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Enugu bölgesinde
Enugu bölgesindeki The Reserve Hotels konaklamanızda Polo Park Alışveriş Merkezi ve Nnamdi Azikiwe Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Enugu Golf Sahası ile 7 mi (11,3 km) ve Miliken Hill ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.