- Ana Sayfa
- Tokyo Otelleri
- Tokyo Dome Hotel


Tokyo Dome Hotel
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi gecelik oda fiyatı temel alınarak gecelik kişi başı 100 JPY ve 200 JPY arasında değişmektedir. Gecelik 10.000 JPY nin altındaki fiyatlar için vergi uygulanmamaktadır. Başka muafiyet durumları olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak ofisle irtibat kurun.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Valesiz otopark ücreti: gecelik 1500 JPY.
- Erken giriş ücreti alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır).
Y
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirler için 1006 klimalı odada minibar mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafilere balo salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) - 0,6 km / 0,4 mi
LaQua Tokyo Dome City - 0,6 km / 0,4 mi
Tokyo Üniversitesi - 1,3 km / 0,8 mi
Akihabara Electric Town - 1,7 km / 1,1 mi
Nippon Budokan - 1,8 km / 1,1 mi
Tokyo İmparatorluk Sarayı - 2 km / 1,2 mi
Koishikawa Botanical Garden - 2,1 km / 1,3 mi
İmparatorluk Sarayı Doğu Bahçeleri - 2,1 km / 1,3 mi
Ueno Park - 2,2 km / 1,4 mi
Ameyoko Alışveriş Bölgesi - 2,3 km / 1,5 mi
Kokyogaien Milli Bahçeleri - 2,4 km / 1,5 mi
Ueno Hayvanat Bahçesi - 2,4 km / 1,5 mi
Chinzan-so Bahçesi - 3,2 km / 2 mi
Hibiya Parkı - 3,4 km / 2,1 mi
Tokyo International Forum - 3,4 km / 2,1 mi
En yakın havaalanları:
Tokyo (HND-Haneda) - 24,8 km / 15,4 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 69,5 km / 43,2 mi
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
The Artists Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 6 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.
Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) yakınında
Tokyo Dome Hotel konaklamanızda Tokyo merkezinde, Tokyo Dome (Tokyo Kubbesi) ve LaQua Tokyo Dome City ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Koishikawa Botanical Garden ile 2,5 km (1,5 mil) ve Kokyogaien Milli Bahçeleri ile 3,3 km (2,1 mil) mesafede.