- Ana Sayfa
- Abuja Otelleri
- Treasures Suites & Conferences


Treasures Suites & Conferences
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (tek yön) 17 USD.
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış ücreti: Oda fiyatı üzerinden 50 (müsaitlik
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
48 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Federal Secretariat Binası - 0,7 km / 0,5 mi
Ulusal Nijerya Camisi - 1,4 km / 0,9 mi
International Conference Centre - 1,5 km / 1 mi
Millennium Parkı - 1,8 km / 1,1 mi
Devlet Meclisi - 2,1 km / 1,3 mi
Central Bank of Nigeria - 2,7 km / 1,7 mi
Abuja International Conference Centre - 3,8 km / 2,4 mi
Aso Villa Başkanlık Sarayı - 4,2 km / 2,6 mi
Dünya Bankası - 5 km / 3,1 mi
Avrupa Birliği Elçiliği - 5,1 km / 3,2 mi
Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu Sekreterliği - 5,2 km / 3,2 mi
Embassy of Italy - 5,2 km / 3,2 mi
Embassy of the Netherlands - 5,2 km / 3,2 mi
Embassy of Slovakia - 5,2 km / 3,3 mi
Abuja Ulusal Hastanesi - 6 km / 3,7 mi
Tercih edilen havaalanı Treasures Suites & Conferences Abuja (ABV-Nnamdi Azikiwe Uluslararası) - 41 km / 25,5 mi mesafede
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Millennium Parkı yakınında
Treasures Suites & Conferences konaklamanızda Abuja bölgesinde, Ulusal Nijerya Camisi ve Federal Secretariat Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Devlet Meclisi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Dünya Bankası ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.