Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Viale Osaka Genel 1
Viale Osaka Genel 2
Viale Osaka Oda 3

Viale Osaka

Osaka / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-1
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Konaklama yerinde şehir vergisi alınabilir. Bu vergi gecelik oda fiyatına göre kişi başı gecelik 100-300 JPY arasında değişmektedir. Vergi, 7.000 JPY den düşük gecelik fiyatlar için geçerli değildir. Başka muafiyet durumları olabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için rezervasyondan sonra gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 1600 JPY, çocuklar için 1100 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Valesiz otopark ücreti: gecelik 2700.00 JPY.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.


Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Utsubo Parkı - 0,7 km / 0,4 mi
Osaka Merkez Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
Shinsaibashisuji - 1,2 km / 0,7 mi
Orix Tiyatrosu - 1,2 km / 0,8 mi
Nakanoshima Parkı - 1,2 km / 0,8 mi
Osaka Belediye Sarayı - 1,3 km / 0,8 mi
Amerikamura - 1,3 km / 0,8 mi
Japonya Osaka Birleşik Kilisesi - 1,3 km / 0,8 mi
Festival Konser Salonu - 1,6 km / 1 mi
Tombori Nehir Kenarı Yürüyüş Parkuru - 1,7 km / 1,1 mi
Dotonbori - 1,8 km / 1,1 mi
Osaka Bilim Müzesi - 1,8 km / 1,1 mi
Ebisu Köprüsü - 1,8 km / 1,1 mi
Osaka Tarih Müzesi - 1,9 km / 1,2 mi
Dotonbori Glico Görseli - 1,9 km / 1,2 mi

En yakın havaalanları:
Osaka (ITM-Itami) - 15,7 km / 9,8 mi
Kobe (UKB) - 41,3 km / 25,7 mi
Osaka (KIX-Kansai Uluslararası) - 49,8 km / 30,9 mi


Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Orix Tiyatrosu yakınında


Viale Osaka size Osaka (Chuo) bölgesinde, Dotonbori ve Kyocera Dome Osaka Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Orix Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,2 km) ve Universal Studios Japan™ Tema Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Otel Konumu
Viale Osaka
3-1-3 Azuchimachi Osaka 541-0052 JP