Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Villa Evi Genel 1
Villa Evi Oda 2
Villa Evi Oda 3

Villa Evi

Carovigno / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-20
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Hasar depozitosu: konaklama başına 900 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.30 kişi başı, gecelik. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 180 EUR
  • Havlu ücreti: kişi başı, haftalık 15 EUR
  • Elektrik/su/doğal gaz ücreti: konaklama yeri başına gecelik 14 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, konaklama başına 100 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç giriş ücreti: 20 ve gece yarısı arasındaki girişler için 50 EUR.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlere, varıştan önce, giriş talimatlarını içeren 2 hafta e-postası gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine ulaşabilir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Otel Hakkında


Make yourself comfortable in this air-conditioned villa, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and an oven. There s a private patio. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and a flat-screen television is provided for your entertainment. Conveniences include a separate sitting area and a washing machine.


Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This villa also features complimentary wireless internet access and barbecue grills.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Specchiolla Beach - 1.7 km / 1 mi
Riserva Natural Torre Guacceto - 2.5 km / 1.5 mi
Libo Sabbia D Oro - 3 km / 1.9 mi
Spiaggia di Pantanagianni Grande - 3.5 km / 2.2 mi
Spiaggia di Penna Grossa - 3.6 km / 2.2 mi
Al Gawsit Visitor Center - 5.8 km / 3.6 mi
Maria Santissima di Belvedere Sanctuary - 6.6 km / 4.1 mi
Spiaggia Mezzaluna - 7.1 km / 4.4 mi
L Isoletta - 7.2 km / 4.5 mi
Torre Guaceto - 9.4 km / 5.9 mi
Spiaggia Lamaforca - 10.1 km / 6.3 mi
Torre Pozelle - 10.4 km / 6.4 mi
Torre Pozzella - 10.4 km / 6.5 mi
Crypt of San Biagio - 11 km / 6.9 mi
Church of Santa Maria degli Angeli - 12.1 km / 7.5 mi

The nearest major airport is Papola Casale Airport (BDS) - 20.9 km / 13 mi


Free self parking is available onsite.



Near Specchiolla Beach


With a stay at this villa in Carovigno, you ll be near the beach, within a 15-minute drive of Port of Brindisi and Specchiolla Beach. This villa is 2 mi (3.2 km) from Riserva Natural Torre Guacceto and 2.3 mi (3.6 km) from Libo Sabbia D Oro.

Otel Konumu
Villa Evi
Contrada Pantanagianni Carovigno 72012 IT