- Ana Sayfa
- Castrignano del Capo Otelleri
- Villa Luce


Villa Luce
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Nakit depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 300 EUR
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Haziran arasında, 10 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Temmuz - 31 Ağustos arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Eylül - 30 Eylül arasında, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 60 EUR
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Geç giriş ücreti: 20 ve 23.30 arasındaki girişler için 20 EUR.
- Yatak çarşafı ücreti: kişi başı ve haftalık 8 EUR (veya misafirler kendi yatak çarşaflarını getirebilirler)
- Ha
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in this air-conditioned villa, which features a private pool and a flat-screen TV. There s a private furnished balcony/patio. A kitchen is outfitted with a full-sized refrigerator/freezer, an oven, and a stovetop. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment.
Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. Additional amenities at this villa include complimentary wireless internet access and barbecue grills.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Ionian Sea - 2.2 km / 1.4 mi
Marina di Leuca Port - 2.5 km / 1.5 mi
Grotta del Soffio - 2.6 km / 1.6 mi
Basilica Santuario Santa Maria De Finibus Terrae - 2.6 km / 1.6 mi
Grotta del Lago - 2.7 km / 1.7 mi
Lighthouse of Santa Maria di Leuca - 2.7 km / 1.7 mi
Santa Maria di Leuca Beach - 2.8 km / 1.7 mi
Punta Ristola - 4 km / 2.5 mi
Grotte di Leuca - 4.1 km / 2.6 mi
Canale del Ciolo - 4.5 km / 2.8 mi
Heroon Centopietre - 4.8 km / 3 mi
Tre Porte Caves - 4.9 km / 3 mi
San Gregorio Beach - 7.1 km / 4.4 mi
Spiaggia di Marina di San Gregorio - 7.2 km / 4.5 mi
Spiaggia di San Gregorio - 7.2 km / 4.5 mi
The nearest major airport is Papola Casale Airport (BDS) - 110.2 km / 68.5 mi
Free self parking is available onsite.
Near Santa Maria di Leuca Beach
When you stay at this villa in Castrignano del Capo, you ll be near the beach, within a 15-minute drive of Santa Maria di Leuca Beach and Pescoluse Beach. This villa is 1.8 mi (2.9 km) from Basilica Santuario Santa Maria De Finibus Terrae and 1.9 mi (3 km) from Lighthouse of Santa Maria di Leuca.