Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Villa Relax Genel 1
Villa Relax Oda 2
Villa Relax Oda 3

Villa Relax

Supetar / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-18
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Nakit depozito: konaklama başına 500 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.50 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.00 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 250 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 50 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozito

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası sunulmaktadır.


Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Stomorous Kutsal Hz. Meryem Kilisesi - 0,8 km / 0,5 mi
Zeytinyağı Müzesi - 3,4 km / 2,1 mi
Yahya Peygamber Kilisesi - 3,5 km / 2,1 mi
Brač Adası Müzesi - 3,6 km / 2,2 mi
Supetar Plajı - 4,5 km / 2,8 mi
Jadrolinija Supetar Ferry Terminal - 4,5 km / 2,8 mi
St. Petra Kilisesi - 4,6 km / 2,9 mi
Kutsal Hz. Meryem Kilisesi - 6,1 km / 3,8 mi
Petrinovic Mozolesi - 7,7 km / 4,8 mi
Punta Beach - 8,1 km / 5 mi
Lovrecina Körfezi - 9 km / 5,6 mi
Vidova Hora - 11,3 km / 7 mi
St. Roko Kilisesi - 13,6 km / 8,4 mi
Pučišća Taş İşleme Sanatı Okulu - 19 km / 11,8 mi
Blaca Desert - 19,1 km / 11,9 mi

En yakın havaalanları:
Brac Adası (BWK) - 27,8 km / 17,3 mi
Split (SPU) - 48 km / 29,9 mi


Ücretsiz otopark vardır.



Stomorous Kutsal Hz. Meryem Kilisesi yakınında


Supetar bölgesindeki villa konaklamanızda, Stomorous Kutsal Hz. Meryem Kilisesi ve Yahya Peygamber Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Split Limanı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Split Riva ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Otel Konumu
Villa Relax
Zeleni Grm 17 Supetar 21410 HR