Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Villa Sophia with private swimmingpool Genel 1
Villa Sophia with private swimmingpool Genel 2
Villa Sophia with private swimmingpool Oda 3

Villa Sophia with private swimmingpool

Omis / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16.30-22.30
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.00 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.50 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 50 EUR (kalış süresine göre değişiklik göstermektedir)

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yeri, sadece nakit ödeme kabul etmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Make yourself comfortable in this villa, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and an oven. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Conveniences include a washing machine and blackout drapes/curtains.


Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Cetina Gorge - 1.1 km / 0.7 mi
Mirabella Fortress - 1.6 km / 1 mi
Omis City Museum - 1.7 km / 1 mi
Omis City Beach - 1.8 km / 1.1 mi
Fortica Fortress - 2.5 km / 1.6 mi
Duce Beach - 3.2 km / 2 mi
Dugi Rat Beach - 5 km / 3.1 mi
Artina Beach - 11 km / 6.8 mi
Church of Saint George Perun - 16.7 km / 10.4 mi
Strozanac Marina - 20.1 km / 12.5 mi
Strozanac Port - 20.1 km / 12.5 mi
Salona - 25.6 km / 15.9 mi
Žnjan Beach - 25.8 km / 16 mi
Split 3 Market - 26.1 km / 16.2 mi
Trstenik Beach - 26.1 km / 16.2 mi

The nearest airports are:
Brac Island (BWK) - 72.1 km / 44.8 mi
Split Airport (SPU) - 42.5 km / 26.4 mi


Free self parking is available onsite.



Near Cetina Gorge


With a stay at this villa in Omis, you ll be within a 5-minute drive of Omis City Museum and Mirabella Fortress. This villa is 16 mi (25.8 km) from Žnjan Beach and 0.7 mi (1.1 km) from Cetina Gorge.

Otel Konumu
Villa Sophia with private swimmingpool
Zakucac 22 Omis 21310 HR