- Ana Sayfa
- Ciutadella de Menorca Otelleri
- Villas Maribel Menorca


Villas Maribel Menorca
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.55 EUR ve sonrasında 0.28 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.20 EUR ve sonrasında 1.10 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Otel Kayıt Numaraları: VT763ME-VT764ME-VT765ME-VT766ME-VT767ME-VT768ME-VT769ME-VT770ME-VT771ME-VT772ME-VT773ME-VT774ME-VT775ME-VT776ME-VT777ME-VT778ME-VT779ME
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in this villa, which features a private pool. There s a private balcony. A kitchen is outfitted with a full-sized refrigerator/freezer, an oven, and a stovetop. Satellite programming and a DVD player are provided for your entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected.
Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace and a garden.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Strand Cala Santandria - 0.4 km / 0.2 mi
Playa Cala Blanca - 1.5 km / 0.9 mi
Torre des Castellar - 1.6 km / 1 mi
Sa Platja Gran - 2.6 km / 1.6 mi
Sa Platja Petita - 2.9 km / 1.8 mi
Ciudadela City Hall - 3.4 km / 2.1 mi
Palau Saura - 3.4 km / 2.1 mi
Torresaura Palace - 3.4 km / 2.1 mi
Palau Martorell - 3.5 km / 2.2 mi
Church of Roser - 3.5 km / 2.2 mi
Cathedral of Menorca - 3.5 km / 2.2 mi
Convent of Sant Agustí Civic Center - 3.5 km / 2.2 mi
Church Socors - 3.6 km / 2.2 mi
Castello de Sant Nicolau - 3.6 km / 2.2 mi
Plaça d’es Born - 3.6 km / 2.2 mi
The nearest major airport is Mahon (MAH-Minorca) - 48 km / 29.8 mi
Near Puerto de Ciutadella de Menorca
With a stay at this villa in Ciutadella de Menorca, you ll be near the beach, within a 10-minute drive of Puerto de Ciutadella de Menorca and Strand Cala Santandria. This villa is 10.7 mi (17.2 km) from Cala Macarella Beach and 18.8 mi (30.3 km) from Santo Tomas Beach.