Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Yufuin Hotel Shuhokan Genel 1
Yufuin Hotel Shuhokan Genel 2
Yufuin Hotel Shuhokan Genel 3

Yufuin Hotel Shuhokan

Yufu / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-18
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Yerel mutfak tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 2200 JPY, çocuklar için 1210 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir.

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • 3 yaş ve altındaki çocukları için ilave yatak takımı ve öğünler gibi ürün ve hizmetlere ilişkin (ek ücrete tabi) rezervasyon yapmak isteyen misafirler, bu otelle önceden irtibata geçmelidir.
Bu konaklama yeri misafirlere tren istasyonu transfer servisi sunmaktadır. Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Yarım Pansiyon fiyat planında rezervasyon yapan misafirlerin, akşam yemeği için saat 18.00 e kadar giriş yapması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için buzdolabı olan 46 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Yufuin Cam Resimleri Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Norman Rockwell Yufuin Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Unagihime Tapınağı - 0,7 km / 0,4 mi
Bussanji Tapınağı - 0,9 km / 0,5 mi
Yufuin Sihirbazlık Sanatı Meikyukan Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Sueda Sanat Galerisi - 0,9 km / 0,6 mi
Kyushu Yufuin Folklorik Köyü - 1 km / 0,6 mi
Kinrin Gölü - 1,2 km / 0,7 mi
Yufuin Retro Motor Müzesi - 1,2 km / 0,7 mi
Showa Retro Tema Parkı - 1,3 km / 0,8 mi
Aso Kuju Ulusal Parkı - 1,6 km / 1 mi
Artegio - 2,3 km / 1,4 mi
Yufuin Motosiklet Sanatı Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Yufu Dağı Parkur Başlangıcı - 5 km / 3,1 mi
Kijima Kogen Parkı - 9,8 km / 6,1 mi

En yakın havaalanı Oita (OIT) - 53,7 km / 33,4 mi


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.


Hanatoki, Yufuin Hotel Shuhokan misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 8 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Kinrin Gölü yakınında


Yufuin Hotel Shuhokan size Yufu (Yufuin Japon Kaplıcası) bölgesinde, Kinrin Gölü ve Kijima Kogen Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel African Safari Hayvanat Bahçesi ile 13,5 mi (21,7 km) ve Hells of Beppu ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Yufuin Hotel Shuhokan
2415-2 Yufuincho Kawakami Yufu 879-5102 JP