Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Estoril Palace Hotel Genel 1
Estoril Palace Hotel Genel 2
Estoril Palace Hotel Genel 3

Estoril Palace Hotel

Registro / Brezilya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


Misafirler için minibar olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

St. Francisco Xavier Katedrali - 2,5 km / 1,5 mi
Registro Belediye Binası - 3,1 km / 1,9 mi
Japon Göçü Anıtı - 4,3 km / 2,6 mi
Kartodromo de Registro - 16,1 km / 10 mi
Atlantik Ormanı Güneydoğu Rezervleri - 38,5 km / 23,9 mi
Jacupiranga Belediye Binası - 38,5 km / 23,9 mi
Jacupiranga Futbol Sahası - 39,3 km / 24,4 mi
Reino de Deus Kilisesi - 42,1 km / 26,2 mi



Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.


Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 06.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


St. Francisco Xavier Katedrali yakınında


Registro bölgesindeki Estoril Palace Hotel konaklamanızda, Registro Belediye Binası ve St. Francisco Xavier Katedrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Japon Göçü Anıtı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Kartodromo de Registro ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Estoril Palace Hotel
Autopista Regis Bittencourt, km 442 Vale do Ribeira Registro 11900-000 BR