- Ana Sayfa
- Port Blair Otelleri
- Hotel Islands Tourister


Hotel Islands Tourister
Oda Seçenekleri

- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: Google Pay
Otel Hakkında
Misafirler için LED televizyon olan 58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Antropoloji Müzesi - 0,6 km / 0,3 mi
Samudrika Marine Museum - 0,6 km / 0,4 mi
Aberdeen Saat Kulesi - 1,7 km / 1,1 mi
Aquarium - 2,2 km / 1,4 mi
Rajiv Gandhi Su Sporları Kompleksi - 2,4 km / 1,5 mi
Hadoo Ferry Terminal - 2,4 km / 1,5 mi
Cellular Jail - 2,7 km / 1,7 mi
Ross Adası - 3,6 km / 2,2 mi
Corbyn’s Koyu - 4,3 km / 2,7 mi
Cinque Island - 19,3 km / 12 mi
Jolly Buoy Island - 23,4 km / 14,6 mi
Viper Island (Engerek Adası) - 28,5 km / 17,7 mi
Mount Harriett National Park - 39,5 km / 24,6 mi
North Bay - 44 km / 27,3 mi
Cinque Adaları - 50,7 km / 31,5 mi
En yakın havaalanı Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) - 2,5 km / 1,5 mi
Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Hotel Islands Tourister misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Antropoloji Müzesi yakınında
Hotel Islands Tourister misafirlere Port Blair merkezinde, Antropoloji Müzesi ve Samudrika Marine Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Aberdeen Saat Kulesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Hadoo Ferry Terminal ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.