- Ana Sayfa
- Castello de la Plana Otelleri
- Intelier Rosa Hotel


Intelier Rosa Hotel
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 15 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz kapalı otopark ücreti: gecelik 17 EUR.
- Uzun s
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Saint Mary Katedrali - 0,6 km / 0,4 mi
Espai d’Art Contemporani Çağdaş Sanat Merkezi - 0,7 km / 0,4 mi
Llotja del Canem Sanat Galerisi - 0,7 km / 0,4 mi
Merkez Pazarı - 0,7 km / 0,5 mi
Ana Meydan - 0,7 km / 0,5 mi
Fadrí Çan Kulesi - 0,7 km / 0,5 mi
Castellon İl Hastanesi - 0,8 km / 0,5 mi
Güzel Sanatlar Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
I. Jaume Üniversitesi - 3 km / 1,9 mi
Plaza del Mar Meydanı - 5,2 km / 3,2 mi
Gran Casino Castellon - 5,8 km / 3,6 mi
Playa del Pinar - 6,5 km / 4 mi
Castello Planetaryumu - 6,6 km / 4,1 mi
El Madrigal Stadyumu - 7,6 km / 4,7 mi
Club de Golf Costa de Azahar - 7,7 km / 4,8 mi
En yakın havaalanları:
Castellon de la Plana (CDT-Castellón Costa Azahar) - 33,6 km / 20,9 mi
Valencia (VLC) - 80,9 km / 50,3 mi
Intelier Rosa Hotel için önerilen havaalanı Valencia (VLC).
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Castellón de la Plana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.
Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Contacto restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.30, hafta sonu 07.30 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
Espai d’Art Contemporani Çağdaş Sanat Merkezi yakınında
Intelier Rosa Hotel misafirlere Castellón de la Plana merkezinde, Saint Mary Katedrali ve Espai d’Art Contemporani Çağdaş Sanat Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Castellon İl Hastanesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.