Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Palazzo della Fontana Genel 1
Palazzo della Fontana Genel 2
Palazzo della Fontana Genel 3

Palazzo della Fontana

Matera / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-20
Çıkış (Check-out)10.30
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 4.00 EUR. Bu vergi 15 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Yakında ücretli otopark: günlük 20 EUR (656 fit mesafede; 07.30 ve 20.30 arasında açık)
  • Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, konaklama başına 30 EUR.
  • Rehber hayvanlar
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 8 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat öğlen sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve erişim kodu e-posta yoluyla gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Misafirler giriş sırasında COVID-19 aşılarının tamamlandığına dair bir belge sunmalıdır. COVID-19 aşısı kaydı gereksinimi 10 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir; misafirlerin COVID-19 aşılarının giriş işlemlerinden en az 1 gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Sassi di Matera - 0,1 km / 0,1 mi
Palombaro Lungo - 0,2 km / 0,1 mi
San Giovanni Battista Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Chiesa del Purgatorio - 0,4 km / 0,2 mi
Tramontano Şatosu - 0,4 km / 0,2 mi
Museo Nazionale Ridola - 0,4 km / 0,2 mi
Domenico Ridola Ulusal Arkeoloji Müzesi - 0,4 km / 0,3 mi
Basilicata Orta Çağ ve Modern Sanat Ulusal Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
Sant Agostino Rahibe Okulu - 0,6 km / 0,4 mi
Piazza San Pietro Caveoso Meydanı - 0,7 km / 0,4 mi
Museo della Scultura Contemporanea - 0,7 km / 0,5 mi
Saint Lucia alle Malve Kilisesi - 0,8 km / 0,5 mi
Santa Maria de Idris Kilisesi - 0,8 km / 0,5 mi
San Nicola dei Greci ve Madonna delle Virtù Taş Kiliseleri - 0,8 km / 0,5 mi
Casa Grotto di Vico Solitario Tarih Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi


Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.



Sassi di Matera yakınında


Palazzo della Fontana misafirlere Matera merkezinde, Sassi di Matera ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Museo Nazionale Ridola ile 0,2 mi (0,3 km) ve Museo della Scultura Contemporanea ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otel Konumu
Palazzo della Fontana
Via Luigi Lavista 14 Matera 75100 IT