Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Alte Schule Genel 1
Hotel Alte Schule Genel 2
Hotel Alte Schule Genel 3

Hotel Alte Schule

Siek / Almanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-20
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Zengin kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 13 EUR, çocuklar için 6 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15 EUR.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
Resepsiyon her gün 7 - 20 arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin giriş talimatları ve anahtar alma talimatları için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Nordstrand Lütjensee - 6,7 km / 4,2 mi
Nordstrand Großensee - 6,9 km / 4,3 mi
Ahrensburg Kale Kilisesi - 8,2 km / 5,1 mi
Schloss Ahrensburg - 8,6 km / 5,3 mi
Badlantic - 8,6 km / 5,3 mi
Wulfsdorf Tabiat Merkezi - 10,8 km / 6,7 mi
Hoeltigbaum Doğa Koruma Alanı - 11,3 km / 7 mi
Volksdorf museum village - 11,3 km / 7 mi
Heidkoppelmoor und Umgebung - 11,9 km / 7,4 mi
Jumicar Hamburg - 12,7 km / 7,9 mi
Pulverhofpark - 13,6 km / 8,4 mi
Kleines Tiyatrosu - 14,1 km / 8,8 mi
EKT Farmsen - 15,2 km / 9,4 mi
Duvenstedter Brook Doğa Koruma Alanı - 15,7 km / 9,7 mi
Oejendorfer Parkı - 16,8 km / 10,4 mi

En yakın havaalanları:
Hamburg Havaalanı (HAM) - 26,5 km / 16,5 mi
Lübeck Havalimanı (LBC) - 49,5 km / 30,7 mi


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 9, hafta sonu 8 ve 10 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.


Siek bölgesinde


Siek bölgesindeki Hotel Alte Schule konaklamanızda, Schloss Ahrensburg ve Nordstrand Lütjensee ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nordstrand Großensee ile 4,3 mi (6,9 km) ve Ahrensburg Kale Kilisesi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Alte Schule
Hauptstraße 44 Siek 22962 DE