Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Lella Meriam Genel 1
Hotel Lella Meriam Genel 2
Hotel Lella Meriam Genel 3

Hotel Lella Meriam

Zarzis / Tunus

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)12.30-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi uygulanmayan veya vergi indirimi uygulanan durumlar olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi uygulanır: 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.56 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Konaklama ödemesinin rezervasyon sırasında değil, otelde yapılacağı tüm rezervasyonlarda, misafirlerin kredi kartlarından, E-rev UK LTD. tarafından otel adına depozito alınmaktadır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Otel Hakkında


272 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Oamarit Plajı - 2 km / 1,2 mi
Oamarit Balıkçı Marinası - 3,9 km / 2,4 mi
Amira Plajı - 7,7 km / 4,8 mi
Guellala Müzesi - 31,1 km / 19,3 mi
Essaguia Beach - 39,6 km / 24,6 mi
Souk Midoun - 39,8 km / 24,8 mi
Fadhloun Mosque - 40 km / 24,9 mi
El Ghriba Sinagogu - 40,3 km / 25,1 mi
Djerbahood Açık Hava Müzesi - 40,7 km / 25,3 mi
Djerba Explore Tema Parkı - 43,6 km / 27,1 mi
Lalla Hadria Museum - 43,7 km / 27,2 mi
Tourgueness Lighthouse - 44 km / 27,3 mi
Sidi Mehrez Beach - 45,8 km / 28,5 mi
Djerba Traditional Heritage Museum - 45,9 km / 28,5 mi
Libyan Market - 46 km / 28,6 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Lella Meriam Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris) - 53,6 km / 33,3 mi mesafede


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.


Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.


Oamarit Plajı yakınında


Hotel Lella Meriam misafirlere Zarzis bölgesinde, plaj yakınında ve Oamarit Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sidi Mehrez Beach ile 28,5 mi (45,8 km) ve Oamarit Balıkçı Marinası ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Lella Meriam
Hessi Jerbi Djerba/Zarzis, BP 65 Zarzis 4174 TN